Labels en Prijskaartjes

Wanneer u uw artikelen te koop aanbiedt, wilt u natuurlijk dat de klant in één oogopslag alle gewenste informatie kan zien, zoals de prijs, de maat en eventueel aanvullende gegevens. De labels en prijskaartjes (ook wel hang tag labels genoemd) van ACA Labels & Supplies vormen de ideale oplossing om een grote hoeveelheid informatie duidelijk en overzichtelijk aan uw product te bevestigen. Met onze labels springt uw product er echt uit!

Wij bedrukken onze labels en prijskaartjes in onder meer flexo, offset en digitaal. Tevens kunnen zij indien gewenst worden voorzien van foliedruk en/of preeg. Heeft u specifieke wensen? Neem dan gerust contact met u op, wij vertellen u graag over de mogelijkheden!

Waarom labels en prijskaartjes?

  • Labels en prijskaartjes vormen een perfect middel om uw klant te voorzien van informatie over het product. Natuurlijk kunt u labels en prijskaartjes ook gebruiken voor informatie over het gehele productaanbod, gebruik, kortingsbonnen, promoties en prijzen.
  • Labels zijn duidelijk zichtbaar aan uw product en hebben daarmee een duidelijke toegevoegde waarde ten opzichte van concurrerende producten.
  • Labels en prijskaartjes kunnen vervaardigd worden in verschillende varianten. Zo kunt u ze combineren met booklet labels, wat u nog meer ruimte geeft voor het vermelden van informatie. Ook kunnen ze gemaakt worden in een breed aanbod kartonsoorten of andere materialen.
  • Uiteraard kunnen labels en prijskaartjes dubbelzijdig bedrukt worden!
  • Tot slot zijn onze labels eenvoudig te bevestigen met aanschiettang en ridderspoor.

Meer weten? Neem direct contact met ons op!

Bestellen?

Wilt u meer informatie over labels en prijskaartjes of proefexemplaren ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in om te worden teruggebeld.