TTR Thermal Transfer Ribbon (Transferfolie)

Met Thermal Transfer printen wordt informatie op effectieve wijze op labels óf direct op verpakkingen geprint. ACA Labels & Supplies werkt uitsluitend met Thermal Transfer Ribbons (TTR) linten van hoge kwaliteit. Deze Thermal Transfer Ribbons, ook wel transferfolie genoemd, zijn rechtstreeks afkomstig van Toshiba. Deze ribbons (linten) zijn dus uitermate geschikt voor alle etiketten in combinatie met iedere Toshiba thermal/transfer (TEC) printer.

U kunt natuurlijk ook altijd bij ons terecht voor onze eigen merken linten waarvan onze leverancier importeur is. Deze transferfolie is geschikt voor alle typen etiketten en verschillende thermal/transfer printers. Wij leveren transferfolie voor zowel flathead als voor near edge printers.

Transfer lint

Het is belangrijk dat het juiste transfer lint gebruikt wordt in combinatie met de gekozen etiketsoort, aangezien er vele soorten papieren en kunststof etiketten geproduceerd worden. Ieder etikettenmateriaal bezit namelijk bepaalde eigenschappen waar een speciaal transfer lint voor is ontwikkeld. Bij een verkeerde verhouding tussen lint en etiket kunt u geen goede afdruk printen: het resultaat kan vlekkerig zijn of de afdruk wordt er gemakkelijk afgeveegd.

Door de juiste keuze van het transferlint verkrijg je een betere printkwaliteit en verhoog je de levensduur van de kostbare printkop. Wij hebben een zeer grote voorraad van linten in verschillende kwaliteiten beschikbaar.

Meer weten? Neem direct contact met ons op!

BEKIJK ONZE PRODUCTEN:

MEER INFORMATIE EN BESTELLEN
Contact

Bestellen?

Wil je gebruik maken van onze TTR ribbons of testlinten ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in om te worden teruggebeld.